MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i...
fot. Fudio/Getty Images

Kto nie może sięgać po imbir? Te osoby powinny zrezygnować z herbaty z imbirem i syropów z tą przyprawą. Kluczowe jest dawkowanie

Jak jeść imbir? Łosoś iimbirowo-miodowy

Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i mięs w stylu azjatyckim. Do soku wyciśniętego ze startego miąższu wystarczy dodać sos sojowy, miód, sok z cytryny lub ocet ryżowy i przyprawy, np. pieprz. Jako składnik takiego sosu do pieczenia sprawdzi się także sok z pomarańczy.

Zobacz również

Siła kobiecości w gminie Kościerzyna! Warsztaty dla pań dały szansę na zmiany

NOWE
Siła kobiecości w gminie Kościerzyna! Warsztaty dla pań dały szansę na zmiany

Kolejny piłkarz z Ekstraklasy trafił do Wieczystej Kraków

Kolejny piłkarz z Ekstraklasy trafił do Wieczystej Kraków

Polecamy

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca