MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 3

W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem do pieczenia. Zmniejsz obroty miksera i dodaj do białek tak przygotowane żółtka. Wlej olejek migdałowy.

Zobacz również

Przegląd prasy z Karpacza w czerwcu

Przegląd prasy z Karpacza w czerwcu

Przegląd prasy z Dzierzgonia w czerwcu

Przegląd prasy z Dzierzgonia w czerwcu

Polecamy

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Najlepsze ogórki w curry z przepisu babci Janki. Co roku ustawia się po nie kolejka

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato